• Коки Д Компани
  • image
  • image
Previous Next

Почетна

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА на Коки Д Компани Друштво за производство на алати и производи од пластика и разни услуги како трговија на големо и мало.

Нашата компанија е водечка во Македонија по производството на високо квалитетни пластични производи сертифицирани со ISO 9001-2008 стандардот. Останувајќи им верни на потрошувачите, нашата определба е континуирано да го зголемуваме своето присуство на домашниот, но и странскиот пазар. Преку 200 видови сопствени производи на Коки Д Компани веќе се наоѓаат во над 350 продавници во целата земја, а од неодамна и во нашата специјализирана продавница во Ново Лисиче, каде на едно место можете да го видите целокупниот асортиман.

Повеќе информации за историјатот и сегашноста на Коки Д Компани прочитајте во делот ЗА НАС.

Сите наши производи исто така можете да ги најдете и на овој веб сајт, во делот за ПРОИЗВОДИ.

Погледнете што нудиме, доколку сте заинтересирани за нарачка на некој производ или за остварување на некој вид партнерска соработка, Ве молиме контактирајте не'  КОНТАКТ