• image
  • image
  • Коки Д Компани
Previous Next

Контакт

Коки Д Компани - Скопје

 Адреса: ул. 508/10, населба Јурумлери, 1000 Скопје

  Тел. (02) 2550 - 796; (02) 2550 - 797

       Факс: (02) 2550 - 798

       Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Доколку сте заинтересирани за некој конкретен производ или имате компанија со сродна дејност и би сакале да станете наш партнер, слободно контактирајте нe'.


Prikaži Koki D Kompani na većoj karti